Ga naar de inhoud

Januzaj gaat op de foto met Abdi, Farah en zijn olympisch goud

 ma 12 september 2016 09:55
Adnan Januzaj trof de atleten Farah en Abdi in Newcastle.
De voetballer Adnan Januzaj is bevriend met atleet Mo Farah, goed voor goud op de 5 en 10 km in Rio. En laat die laatste nu op zijn beurt goeie vrienden zijn met Bashir Abdi. De drie kwamen elkaar tegen in Newcastle, waar Mo Farah gisteren voor de derde keer op een rij de Great North Run won. Bashir Abdi was goed voor de vierde plaats.

Farah en Abdi zijn allebei afkomstig van Somalië: de twee langeafstandslopers komen elkaar regelmatig tegen in het atletiekcircuit. Zo ook het voorbije weekend in de prestigieuze Great North Run.

Farah won de halve marathon in een tijd van 1u00'04", voor de Amerikaan Dathan Ritzenhein (1u00'12") en de Keniaan Emmanuel Bett (1u01'22"). Abdi was vierde in 1u02'03".

Newcastle ligt 20 kilometer van Sunderland en daar voetbalt Januzaj. De Rode Duivel met Kosovaarse root uitte zich op Twitter als goeie vriend van Farah. Hij ging op de foto met Abdi, de twee gouden medailles van de Brit om zijn nek. 

Foto's Januzaj/Farah/Abdi:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.