• home
 • video
 • pas verschenen

  Pereyra verlaat Juventus en kiest met Watford voor de Premier League

  Pereyra gaat zijn geluk beproeven in de Premier League.

  Watford heeft zijn kern versterkt met Roberto Pereyra. De 25-jarige aanvaller komt over van Juventus waar hij vorig seizoen bijna niet van de bank kwam. De Italiaanse kampioen kreeg voor de Argentijn een bedrag van om en bij de 13 miljoen euro.

  Juventus haalde deze zomer Gonzalo Higuain weg bij aartsrivaal Napoli voor een monsterbedrag van 90 miljoen euro. Higuain wordt bij de Italiaanse kampioen spits nummer 1 en dus zoekt aanvaller Roberto Pereyra andere oorden op.

  De 25-jarige Argentijn zette zijn krabbel onder een contract van vijf seizoenen bij Watford dat tegelijkertijd ook de komst aankondigde van Younes Kaboul (ex-Tottenham).

  De Premier League-club betaalde 13 miljoen euro voor Pereyra die in 13 wedstrijden voor Juventus geen enkel doelpunt kon maken.Bij Watford moet de tienvoudige Argentijnse international de aanval nieuw leven inblazen. Daarvoor werd eerst gerekend op Obbi Oularé die vorige zomer een contract tekende bij de Engelse club maar er nooit kon doorbreken.

  Watford is actief op de transfermarkt en plukte onder anderen ook al verdediger Christian Kabasele weg bij Genk. Dit weekend gaat Watford de strijd aan met Chelsea.

  Watford kondigt zijn transfers aan op Twitter: