• home
 • video
 • pas verschenen

  Thiam, D'hoore en Red Lions gooien alle remmen los

  De Belgische atleten maakten de dansvloer onveilig.

  Video player inladen...
  Video player inladen...
  Video player inladen...
  Video player inladen...
  0 / 0

  De Belgische atleten maakten de dansvloer onveilig.

  Video player inladen...
  Video player inladen...
  Video player inladen...
  Video player inladen...
  Jarenlang hebben ze naar dat ene moment toegeleefd en nu hun Spelen erop zitten, volgt de ontlading. De Belgische atleten laten zich dan ook eens goed gaan in het Belgium House. De boog kan duidelijk niet altijd gespannen staan.

  Het Casa Mosquito in Rio is de uitgelezen locatie voor de Belgische atleten om hun overwinningen te vieren of hun teleurstellingen door te spoelen. De zware trainingen en het strenge dieet worden ingeruild voor dansmoves en cocktails. De stress van de afgelopen weken is snel vergeten.

  Thiam viert dubbel feest

  Nafi Thiam heeft overigens twee redenen om te feesten: naast haar gouden medaille viert ze haar 22e verjaardag. Samen met Anne Zagré, die duidelijk over haar ontgoocheling heen is, gooit ze de benen los. "Dit is de mooiste verjaardag die ik me kon bedenken", aldus het feestvarken.

  Video player inladen...

  D'hoore pronkt met haar medaille

  Ook Jolien D'hoore geniet met volle teugen van haar laatste dagen in Rio. De baanwielrenster pronkt met haar bronzen medaille en gaat graag met haar fans op de foto. "De mensen willen mijn medaille wel eens uittesten", glundert ze.

  Video player inladen...

  Red Lions met een nieuwe kapitein

  Niet alleen de dames, ook de Red Lions storten zich in het nachtleven. De heren hebben op de dansvloer wel een andere aanvoerder. In plaats van John-John Dohmen is het nu Manu Stockbroekx die zijn kompanen op sleeptouw neemt.

  De teleurstelling om het gemiste goud wordt er vakkundig uitgedanst. "We zijn hier met een geweldige groep samen. Je moet ervan genieten, later kunnen we nog genoeg balen", besluit Stockbroekx.

  Video player inladen...