• home
 • video
 • pas verschenen

  Timmers aan vriendin: "Sorry voor mijn "grumpy" dagen"

  "Ik kan het nog steeds niet geloven."

  Een week geleden zwom een beresterke Pieter Timmers naar zilver in Rio. De Belgische zwemmer kan het nog altijd amper geloven. "De reacties zijn overweldigend. Dit was niet gelukt zonder de steun van mijn team, mijn familie, mijn vrienden en "mijn schattie"."

  47 seconden en 80 honderdsten. Dat is de tijd waarmee Pieter Timmers ons land vorige week zijn derde medaille bezorgde. De zwemkampioen kan het een week later amper bevatten. "Ik kan het nog steeds niet geloven", schrijft hij op Instagram. "Ik heb hier altijd van gedroomd en heb er zo hard voor gewerkt."

  "Nu ik die medaille te pakken heb, kan ik niet beschrijven hoe moeilijk dit voor mij is om te bevatten. Al mijn harde werk heeft geloond, alle puzzelstukjes vielen op het juiste moment op hun plaats."

  Timmers bedankt zijn team en zijn vrienden en familie voor de steun. Hij heeft ook mooie woorden voor zijn "schattie" Elle De Leeuw. "Bedankt dat je me altijd hebt gesteund, ook in moeilijke tijden. Sorry voor al het eten dat je hebt moeten koken en voor mijn "grumpy" dagen. Sorry dat ik altijd moe was en nooit tijd had."

  "Ik ben overweldigd door de duizenden reacties. Het is onmogelijk om iedereen te antwoorden, maar bedankt. Dit raakt me echt." 

  Het statement van Timmers op Instagram: