• home
 • video
 • pas verschenen

  Officieel: De Maio verdedigt dit seizoen het paars van Fiorentina

  De Maio poseerde vandaag met het shirt van Fiorentina na zijn medische tests.

  Fiorentina heeft de komst van Sebastian De Maio afgerond. De verdediger werd vandaag medisch gekeurd en daarna officieel voorgesteld. 43 dagen na zijn officiële aankondiging is het verhaal van De Maio afgelopen bij paars-wit.

  Wat Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck gisteren aankondigde, is vandaag waarheid geworden. De Maio is voorgesteld als nieuwe aanwinst van Fiorentina. 

  De verdediger wordt door de Italianen gehuurd met een aankoopoptie. Anderlecht betaalde vorige maand meer dan drie miljoen euro voor de verdediger, het is niet bekend voor welk bedrag Fiorentina De Maio definitief kan overnemen.