Ga naar de inhoud

"Wham bam thank you mam": opvallende beelden van deze nacht

 do 18 augustus 2016 07:34
Amerika klopte Argentinië met 150-78
Knappe rally's en basketbaldunks, maar ook frustratie en valpartijen. Dit zijn de opvallendste beelden van de voorbije nacht.

Dafne Schippers is boos, teleurgesteld en gooit haar spikes weg

Dafne Schippers droomde ervan om de sprintkoningin van Rio te worden, maar moet die titel laten aan Elaine Thompson. Schippers moet tevreden zijn met zilver en is daar niet gelukkig mee.

Bolt en De Grasse hebben zelfs nog tijd om wat te dollen in het slot van de 200m

Usain Bolt en Andre De Grasse, de tweede op de 100 meter, liepen in hun halve finale van de 200m samen lachend over de finish. En dat zelfs in supertijden. Bolt liep zijn snelste 200 meter van het jaar: 19"78. De Canadees De Grasse zette met 19"80 zelfs een persoonlijk record neer.

Spektakel in het volleybal: fantastische rally tussen Argentijnen en Brazilianen

De volleybalcompetitie nadert zijn ontknoping. In de kwartfinale toont gastland Brazilië zich met 3-1 te sterk voor Argentinië. Dit punt in de tweede set is om duimen en vingers bij af te likken.

Heeft u deze fenomenale rally in het tafeltennis al gezien?

China klopte Japan in de finale van het ploegentoernooi. Al draaide dit punt uit in het voordeel van de Japanners. Zij het met een gelukje na deze knappe rally.

"Wow Wham Bam Thank you mam": knappe dunk van DeMar DeRozan

En daarmee gaan de Verenigde Staten vlot door naar de halve finales waar ze Spanje treffen.

Amerikaanse bank gaat uit de bol voor knappe score van Durant

Feestje op de bank.

3, 2, 1, start...en crash! BMX-er Treimanis komt na vier seconden ten val

De BMX-competitie startte met een plaatsingswedstrijd. Nog niet voor de punten, wel voor je plaats in de reeksen. En dus mag BMX'er Treimanis van geluk spreken dat hij niet uitgeschakeld is na deze crash.