• home
 • video
 • pas verschenen

  Makelaar De Maio: "Geen probleem met Anderlecht, wel familiale redenen"

  De Maio mag zich normaal morgen een Fiorentina-speler noemen.

  De overgang van Sebastian De Maio naar Fiorentina wordt donderdag afgerond. De makelaar van de verdediger, die Anderlecht na enkele weken al verlaat, heeft bevestigd dat De Maio er donderdag zijn medische testen aflegt. "Hij voelde zich door familiale redenen niet goed bij Anderlecht. RSCA had begrip voor het probleem en we moeten hen bedanken."

  Sebastian De Maio zal pas donderdag zijn medische testen afleggen, maar niets lijkt een overgang van de Franse Anderlecht-verdediger naar Fiorentina dus nog in de weg te staan.

  "Het Fiorentina-bestuur waardeert De Maio en dat doet ons plezier", verklaarde Diego Tavano, de makelaar van de verdediger, vandaag aan enkele Italiaanse media.

  Na enkele weken houdt De Maio het dus al voor bekeken bij Anderlecht, dat een flinke geldsom op tafel legde voor de Fransman. "Maar er is geen probleem met Anderlecht. Het gaat om familiale redenen", legt de makelaar uit.

  "Sebastian is voor de tweede keer vader geworden. Hij voelde zich niet erg goed in Brussel en er was de optie om terug te keren naar Italië, waar zijn familie woont."

  "We hebben die kans gegrepen. Anderlecht toont begrip voor de problematiek en we moeten de club daar voor bedanken."