• home
 • video
 • pas verschenen

  Tottenham-doelman Lloris vier weken buiten strijd

  Lloris stond zijn plaats af aan Vorm.

  Tottenham Hotspur kan vier weken geen beroep doen op Hugo Lloris. De Franse doelman liep afgelopen weekend op de openingsspeeldag van de Premier League een hamstringblessure op in de wedstrijd tegen Everton.

  Na 35 minuten moest Lloris de strijd staken op Goodison Park. Hij werd vervangen door de Nederlander Michel Vorm.

  "Een scan heeft uitgewezen dat Lloris zo'n vier weken buiten strijd zal zijn", klinkt het in een mededeling op de website van Tottenham. "Onze medische staf zal zijn revalidatie op de voet volgen en beslissen wanneer onze aanvoerder opnieuw kan trainen."

  Tottenham speelde vorige zaterdag 1-1 gelijk op het veld van Everton. Rode Duivels Jan Vertonghen en Toby Alderweireld speelden de hele wedstrijd.