• home
 • video
 • pas verschenen

  Timmers: "Ik ga met mijn premie een oldtimer kopen"

  Timmers weet al wat hij gaat doen met zijn premie.

  0 / 0
  Het zijn drukke dagen voor Pieter Timmers, die zilver won op de 100 meter vrije slag. "Ik loop van hot naar her", vertelt hij. Maar Timmers heeft toch al even kunnen nadenken wat hij met zijn premie wil doen.

  Pieter Timmers holt van de ene huldiging naar de andere dezer dagen, maar vond even tijd om Sporza te woord te staan. Beseft hij al wat hij heeft gepresteerd? "Er zijn korte momentjes van besef. Maar ik ga het waarschijnlijk pas echt beseffen als ik thuis ben", zegt de zwemmer.

  Toch weet Timmers al wat hij met zijn premie gaat doen. "Ik heb altijd gezegd tegen mijn vriendin: "Als ik een medaille win, ga ik een auto kopen". Misschien een oldtimer of zo. Geen motor, ik ben meer een autofreak."

  Bekijk het volledige interview met Pieter Timmers: