• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard na goal op openingsspeeldag: "Speelden de hele match als tijgers"

  Hazard bewees gisterenavond meteen zijn waarde voor Chelsea.

  Met een goal en een rist knappe acties had Eden Hazard een belangrijk aandeel in de 2-1-zege van Chelsea tegen West Ham. "Ik denk niet meer aan vorig seizoen", vertelde Hazard, die net na de rust een strafschop verzilverde.

  Na een rampzalig seizoen - Chelsea eindigde vorig jaar 10e - wilden Hazard en co de thuisfans meteen plezieren op de openingsspeeldag.

  In een volgepakt Stamford Bridge was Hazard gisterenavond een gesel voor de West Ham-defensie. Onze landgenoot opende kort de na de rust de score vanaf de stip.

  "Het was leuk om weer op de grasmat te staan en te spelen voor onze fans", zei Hazard na afloop. "We hebben 90 minuten lang als tijgers gespeeld."

  Over zijn individuele prestatie was Hazard ook in zijn nopjes. "Ik scoor niet ieder jaar op de openingsspeeldag. Samen met mijn ploegmaten wil ik de Chelsea-fans nog veel vreugde bezorgen dit seizoen."

  Conte: "Hazard weet dat hij nog beter kan"

  Chelsea-coach Antonio Conte kan terugkijken op een geslaagd debuut in de Premier League. "Het was een verdiende zege", reageerde de 47-jarige Italiaan.

  "Ik was blij met de teamgeest en de hoge intensiteit die ik op het veld zag. We hebben nog veel groeimarge. Hazard heeft goed gespeeld en hij weet dat hij nog beter kan."

  Conte vierde de zege uitbundig met spelers en fans