• home
 • video
 • pas verschenen

  Davor Stefanek worstelt zich naar goud in de categorie tot 66 kilogram

  Davor Stefanek wist met zijn vreugde geen blijf.

  De Serviër Davor Stefanek heeft zich tot olympisch kampioen worstelen gekroond in de categorie tot 66 kilogram. In de finale was hij met 3-1 te sterk voor de Armeniër Migran Arutyunyan. Voor Stefanek is het zijn eerste olympische titel.

  In het olympisch worsteltoernooi stond vanavond de finale op het programma in de categorie tot 66 kilogram. De Serviër Davor Stefanek, die in 2014 de wereldtitel veroverde in Tashkent, nam het daarin op tegen de Armeniër Migran Arutyunyan.

  De Serviër trok aan het langste eind en won met 3-1. Voor de 30-jarige Stefanek is het zijn allereerste olympische titel. Het brons ging naar Rasul Chunjev (Aze) en Shmagi Bolkvadze (Geo).