• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho: "Deze Fellaini is heel belangrijk voor ons"

  Fellaini startte naast Herrera op het middenveld.

  Marouane Fellaini startte gisteren in de basis bij Manchester United op bezoek bij Bournemouth. United-trainer José Mourinho was tevreden over de prestatie van de Rode Duivel. "Als hij speelt zoals tegen Bournemouth, is hij heel belangrijk voor ons", zei de Portugees voor de microfoon van Manchester United TV.

  "De middenvelders waren erg complementair", zei Mourinho. "Fellaini deed het goed. Ik heb altijd het gevoel gehad dat hij niet heel geliefd was bij de meeste Manchester United-mensen. Maar als hij speelt zoals vandaag, moeten de fans wel van hem houden. Tegen Bournemouth was hij erg belangrijk voor ons."

  Mourinho kon gisteren nog geen beroep doen op miljoenentransfer Paul Pogba, maar de Portugees zag toch al veel positieve punten. "De kwaliteit van ons aanvallend spel en onze solide verdediging stemmen me hoopvol. We hebben drie punten gepakt tegen een moeilijke tegenstander en ik denk niet dat er iets af te dingen valt op onze zege."