• home
 • video
 • pas verschenen

  Feestnacht van Lochte eindigt in mineur na overval in taxi

  Lochte werkt mee aan het onderzoek, meldde de Amerikaanse delegatie nog.

  Feesten in Rio de Janeiro loopt niet voor alle atleten goed af. Dirk Van Tichelt maakte in Rio al een akkefietje mee en ook zwemmer Ryan Lochte maakte kennis met de Braziliaanse criminaliteit.

  Ryan Lochte zette afgelopen nacht de bloemetjes buiten met enkele andere Amerikaanse zwemmers. Toen Lochte, die in Rio goud pakte op de 4x200m vrije slag, 's ochtends met een taxi wilde terugkeren naar het atletendorp, liep het fout.

  Volgens het Amerikaans Olympisch Comité werd de taxi van Lochte en co tegengehouden door enkele mannen, die zich voorstelden als gewapende agenten. Lochte en co moesten hun bezittingen afstaan, maar zijn ongedeerd na de overval.