Ga naar de inhoud

Britse wielrensters wijzen Wiggins en co de weg na avondje stappen

 zo 14 augustus 2016 12:42
Burke, Clancy, Doull en Wiggins vierden hun gouden medaille samen.
Groot-Brittannië is de grote slokop in het baanwielrennen. De Britse mannen van de ploegenachtervolging wonnen goud en dat moest gevierd worden. Via de sociale media valt de zegetocht van Wiggins en co te reconstrueren.

Wiggins amuseert zich op het podium

De feestelijkheden begonnen al tijdens de podiumceremonie, toen Wiggins zich op de tonen van God Save The Queen niet serieus kon houden, tot groot jolijt van Ed Clancy, Steven Burke en Owain Doull. Even later was hij zijn medaille zelfs al kwijt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Mevrouw Wiggins mocht uiteraard niet vergeten worden

Catherine Wiggins deelde in de vreugde van haar echtgenoot. Met het plan om de Atlantische Oceaan over te varen met James Cracknell, voormalig olympisch kampioen in het roeien, kon ze minder lachen.

Daarna startte het feestje met de andere Britse atleten

En dat duurde tot in de vroege uurtjes...

De Britse atletes kropen wel op tijd onder de wol, maar kregen in de loop van de nacht enkele ongenodigde gasten over de vloer. Daarom wezen ze hun mannelijke collega's met dit briefje de weg naar hun eigen slaapkamer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.