• home
 • video
 • pas verschenen

  Oeps, publiek staat op de olympische piste

  Het publiek kwam de piste eens inspecteren.

  0 / 0

  Het publiek kwam de piste eens inspecteren.

  Op de tweede dag van het atletiektoernooi hebben de ordediensten even moeten ingrijpen. Niet de atleten, maar het publiek stond op de piste. Ze bewonderden van dichtbij het startblok, de finish en het olympische podium.

  Na de ochtendsessie in het Estádio Olímpico João Havelange zagen de fans hun kans schoon om de atletiekpiste van dichtbij te bekijken. Usain Bolt had er net geflitst op de blauwe baan in de reeksen van de 100 meter.

  De supporters zetten zich schrap in de startblokken, liepen over de finishstreep en poseerden op het hoogste schavot van het podium.

  Lang duurde het feestje niet. De speaker maande het publiek aan om de piste zo snel mogelijk te verlaten. De ordediensten en de vrijwilligers van de Olympische Spelen begeleidden iedereen - vriendelijk, maar kordaat - naar de uitgang.

  De atletiekliefhebbers klauterden met een brede glimlach weer over de omheining. Hun Olympische Spelen konden niet meer stuk.

  Foto's:

  Tweets van onze journalisten in Rio: