• home
 • video
 • pas verschenen

  Depoitre debuteert bij Porto met een driepunter

  Depoitre mocht invallen in de 78e minuut.

  In de Portugese competitie heeft Laurent Depoitre zijn eerste speelminuten verzameld. Op de openingsspeeldag won de ex-Gent-spits met Porto bij Rio Ave: 1-3.

  Vorig weekend was Laurent Depoitre nog in de Ghelamco Arena te bewonderen tijdens de zege tegen Genk. Nauwelijks vijf dagen later maakte hij zijn debuut in het shirt van FC Porto.

  Depoitre zag vanaf de bank (foto) hoe zijn ploegmaten op achterstand kwamen na een kopbalgoal van Marcelo. Maar Corona (ex-Twente) zette de bordjes nog voor de rust in evenwicht.

  Met een tegentreffer en een rode kaart voor doelpuntenmaker Marcelo kreeg Rio Ave kort na de kampwissel een koud stortbad te verwerken. André Silva maakte de klus af vanaf de stip: 1-3.

  Depoitre mocht zijn hemd nat maken in de 78e minuut en kon na het laatste fluitsignaal meteen zijn eerste feestje bouwen bij Porto.

  Woensdag moeten de Portugezen aan de bak tegen AS Roma in de laatste voorronde van de Champions League. En dat zonder Depoitre, die niet speelgerechtigd is omdat hij dit seizoen al voor Gent Europees speelde.

  Bekijk hier de hoogtepunten uit de match