• home
 • video
 • pas verschenen

  Voorzitter Montpellier: "Vanden Borre heeft karakter en daar houden we van"

  Vanden Borre wordt door Anderlecht verhuurd voor een seizoen met aankoopoptie.

  Anthony Vanden Borre is geen sant in eigen land, maar bij zijn nieuwe club kan hij voorlopig wel overtuigen. "We hebben liever spelers die veel praten dan iemand die in een hoekje blijft zitten", zegt de voorzitter van Montpellier.

  Na het veelbesproken interview over zijn Anderlecht-ploegmaats en een seizoen in ballingschap bij de beloften van paars-wit, kreeg Vanden Borre deze zomer een nieuwe kans van Montpellier. Daar gaat het hem na enkele weken voor de wind.

  "De Belgische attractie Vanden Borre", titelde de krant Le Parisien enkele dagen geleden na een wedstrijd van Montpellier.

  Ook de voorzitter van Montpellier en zijn zoon laten zich positief uit. "We hebben niet getwijfeld omdat hij een super goede speler is. Vanden Borre is een beetje zoals wij. Wij hebben karakter en houden van mensen die dat ook hebben."

  "Bij Montpellier houden we wel van roepen. We hebben liever spelers die veel praten dan iemand die in een hoekje blijft zitten. We wilden hem graag zelf ontmoeten voor we hem veroordeelden en het is goed meegevallen."