• home
 • video
 • pas verschenen

  Ibrahimovic: "Ik ben helemaal niet arrogant"

  Manchester United begint zondag het seizoen tegen Bournemouth.

  Zlatan Ibrahimovic staat bekend voor zijn opvallende uitspraken en krijgt mede daardoor wel eens de kritiek om arrogant te zijn. Zlatan zou Zlatan niet zien als hij daar zelf een andere kijk op zou hebben.

  Vanaf zondag maakt de Premier League kennis met het voetbal van Zlatan Ibrahimovic. De uitspraken van de Zweed zijn natuurlijk al langer bekend over het Kanaal.

  Uitspraken als: "Een WK zonder Ibrahimovic is niet de moeite om naar te kijken", "Zelfs op videospelletjes kan je niet zo spectaculair scoren als Zlatan in het echt" of "Ik ken niet veel van de Ligue 1, maar de Ligue 1 kent mij wel", leverden Ibrahimovic de reputatie op arrogant te zijn. Maar zelf vindt hij dat onterecht. 

  "Ik ben een heel gewoon persoon", reageerde Ibrahimovic in een interview met Sky Sports. "Mensen denken dat ik een bad boy ben, maar ik ben een familieman. Alleen als ik het veld opstap word ik een leeuw. Dan is het anders."

  "Ik vind niet dat ik arrogant ben, zoals mensen denken. Ik heb zelfvertrouwen, maar dat is niet hetzelfde dan arrogantie. Het is wel iets dat een individu sterker maakt. Ik heb een visie en ik werk hard. Dat is niet arrogant zijn."