• home
 • video
 • pas verschenen

  Duikzwembad met groen water tijdelijk dicht

  De duikers konden niet plonsen in het groene water.

  Het intussen groene water van het duikzwembad is tijdelijk ontoegankelijk voor de atleten. De organisatie heeft het zwembad gesloten om de situatie op te lossen.

  De duikers die vandaag in hun groene zwembad wilden trainen, stonden voor een gesloten deur. De organisatie heeft het duikzwembad tijdelijk gesloten. Naar eigen zeggen om "enkele aanpassingen te verrichten."

  Het duikzwembad kleurde enkele dagen geleden plots groen. De internationale zwembond FINA weet de groene kleur aan een tekort aan bepaalde chemicaliën, waardoor de zuurtegraad van het water ontregeld zou zijn. Volgens de organisatie was er echter geen gevaar voor de atleten.

  Stephan Feck, vierde in het synchroonduiken van de driemeterplank, wilde vanochtend trainen in het duikbad, maar stond dus voor een gesloten deur. Een gesloten deur die blijkbaar geen indringende geur kon tegenhouden. "De hele arena ruikt alsof iemand net een scheet heeft gelaten", postte de Duitser Stephan Feck op sociale media.

  De posts van Stephan Feck