• home
 • video
 • pas verschenen

  Portugese coach Bento moet Olympiakos weer op de rails krijgen

  Paulo Bento is de nieuwe coach van Olympiakos.

  Olympiakos heeft een opvolger gevonden voor Victor Sanchez, die na de uitschakeling in de de Champions League moest ophoepelen. De 47-jarige Paulo Bento werd binnengehaald als de nieuwe messias bij de Griekse landskampioen.

  7 weken duurde het avontuur van trainer Victor Sanchez bij Olympiakos. De Spanjaard tekende zijn eigen doodsvonnis door in de derde voorronde van de Champions League vorige week verrassend onderuit te gaan tegen Hapoel Beër-Sheva.

  De Griekse landskampioen legt zijn lot nu in handen van de Portugese coach Paulo Bento. Een naam die een belletje doet rinkelen, want Bento is een ex-international die aan het roer stond van de Portugese nationale ploeg tijdens 2010 en 2014.