• home
 • video
 • pas verschenen

  Mignolet over concurrentie: "Het komt toch op jezelf aan"

  Mignolet kijkt naar zichzelf.

  De Belgische doelman Simon Mignolet is klaar voor de uitdaging om Alex Manninger en Loris Karius achter zich te houden in de pikorde bij Liverpool. "Je mag niet over je schouder kijken."

  Zondag opent Liverpool het seizoen op bezoek bij Arsenal. Mignolet staat normaal gewoon onder de lat. Omdat aanwinst Loris Karius out is met een handblessure, moet de concurrentiestrijd nog losbarsten.

  Mignolet weet wel dat hij zich op training zal moeten tonen, met ook nog de ervaren Alex Manninger als concurrent.

  "Uiteindelijk komt het er toch op aan hoe je zelf presteert. Je moet elke dag hard werken en goeie prestaties voorleggen. Je moet niet over je schouder kijken naar hoe een ander het doet", zegt Mignolet op de Liverpool-site.

  "De dynamiek tussen de keepers is wel heel goed. We kunnen het prima met elkaar vinden en hebben een goeie band. Alex is een troef met zijn ervaring, jammer genoeg is Loris wel geblesseerd geraakt."

  Liverpool speelt niet Europees. "Dat kan net positief uitdraaien in onze matchen in de Premier League. In mijn eerste seizoen bij Liverpool was het ook zo en toen werden we tweede."