• home
 • video
 • pas verschenen

  Biebauw keert na acht seizoenen terug naar Roeselare

  Biebauw speelde één seizoen voor Oostende.

  Wouter Biebauw zet zijn carrière voort bij KSV Roeselare. De 32-jarige doelman verlaat KV Oostende en tekende een contract voor vier seizoenen bij de club uit divisie 1B. Biebauw kon ook rekenen op interesse van Club Brugge, maar kiest dus voor een avontuur bij zijn ex-club.

  Biebauw, die zijn opleiding kreeg bij Harelbeke, stond tussen 2002 en 2008 al op de loonlijst van Roeselare. Na drie seizoenen in de tweede klasse promoveerde Biebauw met de club naar de eerste klasse.

  In 2008 verhuisde Biebauw naar KV Mechelen, waar hij 124 keer tussen de palen stond. Na zeven seizoenen bij de club zette hij de stap naar KV Oostende, maar daar moest Biebauw zich te vaak tevreden stellen met een plaats op de bank.

  In het tussenseizoen trok Oostende bovendien Silvio Proto aan en daardoor verdween Biebauw nog wat meer op het achterplan. Landskampioen Club Brugge toonde interesse in de keeper, maar die kiest dus voor de stap naar divisie 1B.