• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo: "Bedankt aan alle brandweermensen die hun leven riskeren op Madeira"

  De bosbranden woeden al twee dagen op Madeira.

  Cristiano Ronaldo heeft de bewoners van Madeira een hart onder de riem gestoken. Het eiland waar de Portugese voetbalster opgroeide, wordt geteisterd door zware bosbranden. Drie mensen kwam al om het leven.

  "Het is met pijn in het hart dat ik zie wat er in Madeira (en andere regio's van het land) gebeurt. Goede moed aan iedereen en bedankt aan alle brandweermensen die hun leven riskeren om anderen te redden."

  Ronaldo zou ook getelefoneerd hebben naar het hoofd van de regionale overheid om zijn solidariteit uit te drukken. Zo'n duizend mensen zijn geëvacueerd uit huizen en hotels en drie mensen werden dodelijk verrast door de vlammen.