• home
 • video
 • pas verschenen

  Mbenza: "Dompé zei me dat Standard een goede keuze was"

  Mbenza mocht al invallen tegen Westerlo en Sint-Truiden.

  Isaac Mbenza zou normaal gezien vorige week al voorgesteld worden bij Standard, maar de bevalling van zijn vrouw besliste daar anders over. Een week later is de kersverse papa van Jibryl dan toch voorgesteld aan pers. "Ik kijk ernaar uit om op Sclessin de Waalse derby's te spelen."

  Isaac Mbenza moet bij Standard Ivan Santini doen vergeten die vorige week zijn handtekening zette onder een contract bij Caen.

  De 20-jarige Mbenza stond in de belangstelling van heel wat Engelse clubs, maar ziet een terugkeer naar België als de logische stap in zijn profcarrière.

  "Standard bouwt een ploeg om kampioen te worden en dat project spreekt me aan. Ik wil geen stappen overslaan en moet geduld uitoefenen wil ik volledig tot onbolstering komen. Ik kijk ernaar uit om op Sclessin de Waalse derby's te spelen voor een vol stadion."

  "Voor ik tekende heb ik met Jean-Luc Dompé gebeld en hij zei me dat Standard voor mij de juiste keuze was. Mijn integratie met de ploegmaats is tot nog toe perfect verlopen. De verstandhouding met de staf en de coaches is uitstekend."

  Standard zakt zondag met vier op zes af naar de voorlopig ongeslagen leider Zulte-Waregem.

  Tweet: