• home
 • video
 • pas verschenen

  Marcelo was duidelijk de ceremoniemeester van het Madrileense feest na de Supercup

  Marcelo mocht de Supercup even in de lucht hijsen.

  Marcelo was gisteravond de ceremoniemeester van het feestje na de gewonnen Europese Supercup tegen Sevilla. De Braziliaan bracht samen met enkele ploegmaats een opvallend bezoekje aan trainer Zidane tijdens diens persconferentie. Bovendien veroverde de linksachter de harten in Trondheim toen hij zijn schoenen schonk aan een jongetje in een rolstoel.

  Marcelo was net zijn medaille gaan ophalen toen hij even halt hield bij het jongetje. Het gezicht van de jonge Real-fan sprak boekdelen toen Marcelo eerst zijn handtekening op een pet zette en daarna zelfs zijn voetbalschoenen schonk.

  Het onderonsje tussen Marcelo en de fan:

  En de gulle gift was niet het enige wapenfeit van Marcelo na de wedstrijd. Samen met onder anderen aanvoerder Sergio Ramos, Alvaro Morata en Casemiro bracht de linksachter nog een opvallend bezoekje aan trainer Zinedine Zidane tijdens diens persconferentie.

  De spelers kwamen zingend de persruimte van het Lerkendalstadion binnengelopen en daar kieperden ze water over hun Franse trainer. Ruim een week voor het begin van de Spaanse competitie zit de sfeer duidelijk goed bij de Madrilenen.

  Het feestje tijdens de persconferentie: