• home
 • video
 • pas verschenen

  Fiorentina huurt Carlos Sanchez voor een seizoen van Aston Villa

  Sanchez (rechts) in actie bij Aston Villa voor de FA Cup.

  Fiorentina heeft zich versterkt met Carlos Sanchez. De 30-jarige verdedigende middenvelder wordt voor een jaar gehuurd van Aston Villa. De Italiaanse club dwong bij de overeenkomst ook een aankoopoptie af.

  Carlos Sanchez speelde sinds 2014 voor Aston Villa, waar hij in 55 wedstrijden een keer tot scoren kwam.

  Afgelopen seizoen degradeerde Villa naar de Engelse tweede klasse en dus zoekt de 30-jarige Colombiaan met Fiorentina andere oorden op. De verdedigende middenvelder speelde ook al 61 wedstrijden voor de Colombiaanse nationale ploeg en zat in de selectie van bondscoach Pekerman voor het WK in Brazilië.

  Aston Villa kondigt vertrek van Sanchez aan op Twitter: