• home
 • video
 • pas verschenen

  Djokovic is geblesseerd en neemt niet deel aan het masterstoernooi in Cincinnati

  Djokovic kon zijn favorietenrol in Rio niet waarmaken.

  Novak Djokovic (ATP-1) zegt af voor het masterstoernooi in Cincinnati. De 29-jarige Serviër beleeft momenteel niet zijn beste weken. Zondag werd hij door Juan Martin Del Potro (ATP-141) uitgeschakeld in de eerste ronde van het olympisch tennistoernooi en nu staat Djokovic aan de kant met een polsblessure.

  In tranen verliet Novak Djokovic zondag het Centre Court in Rio de Janeiro nadat Juan Martin hem uit het olympisch tennistoernooi had gemept.

  Het was een teken aan de wand voor de nummer een van de wereld die ook in het dubbelspel verrassend uitgeschakeld werd. Aan de zijde van dubbelspecialist Zimonjic verloor Djokovic in twee sets van thuisspelers Melo en Soares.

  Een blessure zou misschien een verklaring kunnen zijn voor de slechte prestaties van Djokovic. De Serviër heeft last aan zijn linkerpols en laat alvast het tennisoernooi in Cincinnati aan zich voorbij gaan. Het is het enige masterstoernooi dat hij nog niet wist te winnen.

  Op 29 augustus begint de US Open. Djokovic is de titelverdediger en hoopt tegen het begin van de laatste grandslam van het jaar fit te geraken.

  Bekijk hier nog eens de nederlaag en de tranen van Djokovic in Rio: