• home
 • video
 • pas verschenen

  Ashley Williams wordt ploegmaat van Lukaku en Mirallas bij Everton

  Williams scoorde op het EK tegen de Rode Duivels.

  Everton heeft niet lang moeten zoeken naar een vervanger voor de naar Manchester City vertrokken John Stones. De Engelse eersteklasser neemt de Welshe verdediger Ashley Williams over van reeksgenoot Swansea. Bij Everton wordt Williams, die voor drie jaar tekende, een ploegmaat van Romelu Lukaku en Kevin Mirallas.

  Williams was de aanvoerder van Swansea. Hij speelde sinds 2008 voor de Welshe club en zette mee de stap van de tweede klasse naar de Premier League.

  De 31-jarige verdediger is ook de aanvoerder van de nationale ploeg van Wales. Op het afgelopen EK scoorde hij onder meer in de kwartfinale tegen de Rode Duivels. Williams heeft 65 interlands op zijn teller staan.

  "De voorbije uren waren hectisch. Ik ben blij dat ik getekend heb", reageerde Williams op de website van de club. "Everton is een mooie club en Ronald Koeman is een uitstekende trainer. Hij was zelf een fantastische centrale verdediger en ik hoop dat ik veel van hem kan leren."

  Tweets: