• home
 • video
 • pas verschenen

  Voetballegende Pelé stoomt zich klaar voor slotceremonie

  Pélé sukkelt de laatste jaren met zijn gezondheid.

  Braziliaans voetballegende Pelé doet zijn uiterste best om erbij te zijn op de slotceremonie. De voormalige wereldkampioen sukkelt met zijn gezondheid en moest eerder passen voor de openingsceremonie.

  Pelé (75) concentreert zich naar eigen zeggen volop om erbij te kunnen zijn op de slotceremonie op 21 augustus. De Braziliaanse voetballegende moest de openingsceremonie laten schieten wegens gezondheidsperikelen, maar doet nu dus zijn uiterste best om erbij te zijn.

  "Ik zet mijn fysiotherapie voort", tweette de voormalige wereldkampioen voetbal aan het Braziliaanse volk. Iedereen hoopt uiteraard het voetbalidool erbij te hebben op de slotceremonie. Toch houdt Pelé nog een slag om de arm. "Enkel God is belangrijker dan de gezondheid."