• home
 • video
 • pas verschenen

  Vermaelen: "Radja zorgt ervoor dat ik me snel thuis voel bij Roma"

  Rode Duivels Vermaelen en Nainggolan zijn verbroederd bij AS Roma.

  Thomas Vermaelen heeft voor het eerst gesproken sinds zijn transfer naar Roma. "Dit is een nieuwe start voor mij", zegt de 30-jarige Rode Duivel. "Ik wil er alles aan doen om goede resultaten neer te zetten met Roma."

  Een nieuwe club kan voor aanpassingsproblemen zorgen. Maar Thomas Vermaelen voelt zich bij AS Roma al vrij snel in zijn element.

  "De Italiaanse internationals ken ik van de interlands met de Rode Duivels. En met Radja (Nainggolan) en Szczesny lopen er bij Roma ook spelers rond met wie ik al samengespeeld heb."

  "Radja ken ik uiteraard heel goed van bij de nationale ploeg. We hebben een goede band en hij helpt me enorm dezer dagen. Met Szczesny heb ik samengespeeld bij Arsenal."

  "Door hun aanwezigheid is het veel gemakkelijker om me snel thuis te voelen bij Roma. Dit betekent een nieuwe start voor mij en ik zal er alles aan doen om goede resultaten neer te zetten met deze club."

  Vermaelen: "Bewondering voor Totti"

  Na passages in de Eredivisie, de Premier League en de Primera Division zal Vermaelen nu ook van de Serie A proeven. "Van Roma heb ik alvast een heel positief beeld."

  "Ik heb gehoord dat het team heel warme fans heeft en de spelers zijn natuurlijk ook fantastisch. Totti bewonder ik enorm. Ik verlang om samen te spelen met hem."

  Vermaelen zette al zijn eerste pasjes op het trainingsveld