• home
 • video
 • pas verschenen

  Nieuw-Zeeland moet zonder ster Sonny Bill Williams op zoek naar rugbygoud

  Sonny Bill Williams scheurde zijn achillespees tegen Japan.

  De rugbyploeg van Nieuw-Zeeland moet het voor de rest van het toernooi zonder Sonny Bill Williams doen. De sterspeler van de Kiwi's, en bij uitbreiding het hele toernooi, liep in de opener tegen Japan (12-14-nederlaag) een gedeeltelijke scheur van zijn achillespees op.

  Sonny Bill Wiliams, tweevoudig wereldkampioen, ging vlak na de rust neer na een tackle en werd van het veld gereden op een draagbaar.

  De sterspeler van Nieuw-Zeeland liep een ernstige blessure aan de enkel op en dat nieuws werd vandaag ook bevestigd door het olympisch comité van Nieuw-Zeeland.

  "Hij heeft een gedeeltelijke scheur van zijn achillespees opgelopen en zal niet meer in actie komen in het olympische rugbytoernooi. Hij wordt vervangen door Sione Molia, de eerste reserve van onze ploeg."