• home
 • video
 • pas verschenen

  Speeldag 2: Van het afscheid van Depoitre tot een opvallende "tête-à-tête"

  Depoitre en Dossevi staan elk op hun manier in de belangstelling.

  Had u door de Olympische Spelen minder oog voor de tweede speeldag in de Jupiler Pro League? Wij bundelden de opvallendste gebeurtenissen: een romance, een koekenbak, een afscheid, een onemanshow en een scheldtirade.

  Dossevi tovert glimlach op gezicht ballenmeisje

  Standard moest zijn thuismatch tegen STVV afwerken voor een leeg stadion door onfatsoenlijk gedrag van de fans vorig seizoen. Dossevi zag zijn kans schoon om een praatje te slaan met een ballenmeisje. "Geen enkele fan in het stadion die het ziet", dacht Dossevi. Maar dat was zonder de televisie-camera's gerekend.

  Coucke viert eerste koekenbak in gloednieuwe Versluys Arena

  Terwijl op Sclessin geen kat te bespeuren was in de tribunes, zat de gloednieuwe Versluys Arena in Oostende wel afgeladen vol. Na de goal van El Ghanassy bestierf Marc Coucke het van de zenuwen. Het laatste fluitsignaal luidde een explosie van geluk in bij de Oostende-voorzitter.

  Gent-spelers nemen afscheid van Depoitre

  In de Ghelamco Arena luidde het laatste fluitsignaal dan weer het afscheid in van Laurent Depoitre. Nadat Hein Vanhaezebrouck het woord had genomen, sprongen de Gent-spelers Depoitre in de nek. Over zijn nieuwe bestemming hielden de spelers hun lippen stijf op elkaar.

  Matthys steelt de show aan de Kehrweg

  In het Stadion am Kehrweg zagen de toeschouwers dan weer Tim Matthys de hoofdrol wegkapen. Met een assist, een doelpunt en een penalytfout (ten nadele van Mechelen) was hij de man van de match tegen Eupen.

  Visser voor 2e week kop-van-jut

  De toeschouwers op Le Canonnier waren getuige van een scheldtirade voor scheidsrechter Lawrence Visser, die zijn kaarten op zak hield bij een overtreding van Tainmont. De Boeck ontstak in een colère tegen Visser, die ook vorige week al de kop-van-jut was na een "goedkoop gefloten strafschop".