• home
 • video
 • pas verschenen

  Frank de Boer is de nieuwe trainer van Inter

  De Boer moet Inter opnieuw naar successen leiden.

  Zoals verwacht volgt Frank de Boer de Italiaan Roberto Mancini op als trainer van Inter Milaan. Dat maakte de Italiaanse eersteklasser officieel bekend. De Boer zette zijn krabbel onder een contract voor drie seizoenen.

  De Boer, die als speler onder meer het mooie weer maakte bij Ajax, Barcelona en de Glasgow Rangers, zat sinds dit seizoen zonder werk. Tot en met vorig seizoen was hij de coach van Ajax, waar hij zijn carrière begon als jeugdtrainer.

  De Boer leidde de Amsterdammers tussen 2010 en 2016 naar vier Nederlandse titels en twee tweede plaatsen. In 2013 pakte hij met Ajax ook de Johan Cruijff Schaal.

  Bij Inter krijgt De Boer onder meer Ivan Perisic (ex-Club Brugge) en Stevan Jovetic (huurling van Manchester City) onder zijn hoede. De Nederlandse trainer moet de club opnieuw naar successen loodsen na enkele teleurstellende seizoenen.

  Tweet: