• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku weer in actie in Goodison Park, maar houdt er hechtingen aan over

  Voorlopig speelt Lukaku nog in het shirt van Everton.

  Romelu Lukaku wordt gelinkt aan verschillende clubs, maar de Rode Duivel stond vandaag gewoon weer op het gras van Goodison Park. Scoren deed hij niet, maar hij deed de fans wel even schrikken toen hij na zestig minuten geblesseerd naar de kant moest.

  Everton hield vandaag een laatste repetitie voor de start van de Premier League. Het zette na drie maanden afwezigheid de poorten van Goodison Park weer open voor de fans. En ondanks aanhoudende geruchten over een eventueel vertrek stond Lukaku, net als Mirallas, gewoon in de basis tegen Espanyol.

  De Belgen waren wel niet betrokken bij de belangrijkste wapenfeiten in de oefenpot. Baptistao mikte in de eerste helft een penalty voorbij Stekelenburg, terwijl Barkley zijn elfmeter gestopt zag door Jimenez: 0-1 na twintig minuten.

  Daarna viel de partij een beetje stil. Alleen een blessure van Lukaku zorgde nog voor onrust in de tribunes. Na 63 minuten moest hij naar de kant. Trainer Ronald Koeman stelde de fans na de wedstrijd wel gerust. "Hij had drie hechtingen nodig, maar het was niet ernstig."

   

  De eerste match van Lukaku eindigde in mineur: