• home
 • video
 • pas verschenen

  Zing mee met Phelps en de rest van de Amerikaanse zwemselectie voor Rio

  Michael Phelps lijkt zich te amuseren in Rio.

  Michael Phelps is met 22 medailles de succesvolste olympiër aller tijden, maar een groot zangtalent is aan hem niet verloren gegaan. Net als vier jaar geleden heeft het Amerikaanse zwemteam opnieuw een zangmarathon gehouden. Onder andere het Pokémon-themalied wordt uit volle borst meegezongen.

  In de populaire Amerikaanse tv-show The Late Late Show, houdt presentator James Corden iedere keer een karaokesessie met een bekende persoon.

  In navolging daarvan waagde ook de Amerikaanse zwemploeg zich in aanloop naar de Spelen aan een zangmarathon in een auto. Onder andere de liedjes van Justin Bieber, Miley Cyrus en Flo Rida worden luidkeels meegezongen. Herken jij alle Amerikaanse zwemsterren?

  Phelps kondigt de karaoke aan op Twitter:

  Bekijk hier het filmpje:

  Vier jaar geleden kwam "Call me maybe" van Carly Rae Jepsen aan de beurt:

  Ook wielerploeg Orica waagde zich al eens aan eigen versie van "Call me maybe":