• home
 • video
 • pas verschenen

  Vriendelijke jongens: op 1 meter van basketbalster Kevin Durant

  NBA-ster Kevin Durant.

  Als alles naar wens verloopt voor de heren, worden topsprinter Usain Bolt en zwemkampioen Michael Phelps net als de voorbije edities opnieuw de sterren van de Spelen. In de ploegsporten gaat er niks boven het Amerikaanse basketbalteam.

  De Samba, de grootste perszaal in Rio, zat dan ook afgeladen vol voor de NBA-sterren. De volledige ploeg, onder leiding van Coach K, was aanwezig.

  Toppers als Stephen Curry (Golden State Warriors) en LeBron James (Cleveland Cavaliers) bedankten vriendelijk voor het olympisch basketbaltoernooi.

  Geen nood, met ronkende namen als Kevin Durant (Oklahoma/Golden State), Klay Thompson (Golden State) en Carmelo Anthony (NY Knicks) moet het ook lukken.

  De heren maakten uitgebreid tijd voor individuele vragen. Toegegeven, het was misschien een beetje duwen, maar Klay Thompson stond met plezier Sporza te woord. We scoorden een driepunter! Thompson begint komend weekend aan zijn reeks.

  Ook Kevin Durant maakte tijd om vragen uit alle hoeken van de wereld te beantwoorden. KD bleef vriendelijk. Ook toen iemand wilde weten of hij zich een verrader voelde. Hij ruilt Oklahoma voor Golden State.

  Wij zijn tot een meter van Durant geraakt. Een vraag zat er net niet in. Later deze week, KD?