• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Denis Odoi pakt uit met een unieke dribbel in de Engelse 2e klasse

  Odoi (l) houdt zijn tegenstander af op een bijzondere wijze

  Het vorig seizoen gedegradeerde Newcastle heeft meteen de harde realiteit van de Engelse tweede klasse leren kennen. De titelfavoriet legde het op Craven Cottage af tegen Fulham, dat al twee jaar in het Engelse vagevuur speelt.

  Bij Fulham stond Denis Odoi op de rechtsback en bij Newcastle verdedigde Matz Sels het doel. Vooral Odoi kreeg veel bijval, zowel van de supporters als analisten, want onze landgenoot speelde een prima wedstrijd. Hij kreeg de handen van iedereen op elkaar bij een geweldige dribbel: hij ving een hoge bal op met zijn rug en passeerde zo zijn opponent.

  Net voor de rust viel het enige doelpunt in de wedstrijd. Matt Smith klom hoog boven de Newcastle-verdedigers uit en knikte de bal voorbij ex-Gent-keeper Sels in doel, 1-0.

  Newcastle dacht na twee keer vermeend hands aanspraak te maken op evenveel strafschoppen, maar de scheidsrechter keek er niet naar om. Zo bleef het 1-0 voor Fulham.

  Foto's:

  Tweets: