• home
 • video
 • pas verschenen

  Vadis Odjidja gaat zijn geluk bij Besnik Hasi beproeven

  Vadis zal bij Legia Warschau met het nummer 8 spelen.

  Legia Warschau heeft de transfer van Vadis Odjidja afgerond. De Poolse club van Besnik Hasi plukt de 27-jarige middenvelder weg bij Norwich City, waar hij amper speelde. Bij Legia tekende Vadis een contract voor twee seizoenen.

  Vadis Odjidja streek, na vijf seizoenen Club Brugge, in 2014 neer bij Norwich City. Hij werd vorig seizoen uitgeleend aan tweedeklasser Rotherham United, maar kwam ook daar amper van de bank.

  Odjidja kiest nu voor een avontuur in de Poolse eerste klasse bij landskampioen Legia Warschau, de nieuwe club van ex-Anderlecht-trainer Besnik Hasi. Hij tekende een contract voor twee seizoenen bij Legia en zal met het nummer 8 spelen.

  "Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van dit project", laat Odjidja weten in een eerste reactie op de website van zijn nieuwe club. "Ik wil de club helpen om zijn doelstellingen te bereiken. De Legia-fans zijn geweldig en ik kan niet wachten om te spelen."

  "Ik wil iedereen bij Norwich bedanken, in het bijzonder de fans. Ik vind het jammer dat ik weg ga, maar ik heb een nieuw project gevonden waar ik deel wil van uitmaken."

  Odjidja is niet de enige oude bekende die Hasi weet te strikken bij Legia. Hij plukte eerder Waasland-Beveren-middenvelders Steeven Langil en Thibault Moulin weg uit de Jupiler Pro League.

  De aankondiging op Twitter:

  Vadis neemt afscheid van de Norwich-fans:

  Het valse Twitteraccount van Norwich ziet Vadis niet graag gaan: