• home
 • video
 • pas verschenen

  FOTOREEKS: neem een kijkje in de nieuwe tribune van KV Oostende

  De nieuwe tribune in Oostende.

  Met de match tegen Club Brugge speelt KVO vanavond zijn gloednieuwe hoofdtribune in. "Drie dagen geleden hadden we hier nog voor twee maanden werk aan. Pas nu we hier staan, beseffen we dat dit eigenlijk onmogelijk was. De deadline was om 16.59u, om 17u hebben we de eerste eters binnengelaten", zegt een apetrotse voorzitter Coucke.

  De foto's:

  "Hier klopt iets niet"

  "Drie dagen geleden hadden we nog voor twee maanden werk"

  "Dit is super. 45 jaar geleden zat ik hier in de tribune als beginnend supporter. Ik heb alle hoogtes en laagtes meegemaakt en nu staan we hier in de Versluys Arena", zei een apetrotse voorzitter Marc Coucke net voor de aftrap.

  "De abonnementenverkoop is ruim 35% gestegen, we hadden vanavond het stadion twee keer kunnen uitverkopen. De respons is zeer goed, met dank aan de sponsors en de supporters."

  "Het is ongelofelijk dat we deze tribune in vier maanden kunnen hebben neerpoten. Pas nu we hier staan, beseffen we dat dit eigenlijk onmogelijk was. Drie dagen geleden hadden we nog twee maanden werk..."

  "De deadline vandaag was 16.59u. Om 17u zijn de eerste gasten verwelkomd, meer dan 1.000 eters. De meeste dingen werken. Het bier en de champagne stonden koel..."

  Radiocommentator Bert Sterckx zag wel iets vreemds aan de mannen-wc's. Coucke: "Een sticker met een vrouw erop? Aha, dat had ik nog niet gezien. In elk stukje van de tribune hebben we één fout gemaakt. Je hebt het eerste van 10 foutjes al gevonden (lacht).""

  De tribune wordt officieel geopend: