• home
 • video
 • pas verschenen

  Ajax-Rostov, Steaua-City en Porto-Roma in Champions League

  Rostov schakelde Anderlecht uit.

  De loting van de laatste voorronde voor de Champions League heeft enkele interessante affiches opgeleverd. Anderlecht-killer Rostov speelt tegen Ajax, de City-Belgen ontmoeten een Roemeense opponent en Nainggolan en zijn maats spelen de topper tegen Porto.

  Rostov, dat Anderlecht deze week uitschakelde, was geen reekshoofd en werd gekoppeld aan Ajax. "Een haalbare kaart", luiden de Nederlandse reacties op de sociale media, maar Anderlecht zal daar toch anders over denken.

  De Belgen bij Manchester City staan voor een tripje naar Roemenië, Radja Nainggolan en Roma wacht met Porto de zwaarste opdracht en het Gladbach van Thorgan Hazard ontmoet Young Boys. Club Brugge is rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase.

  Laatste voorronde Champions League
  Ludogorets (Bul)Viktoria Pilzen (Tsj)
  Celtic (Sch)Hapoel Beer-Sheva (Isr)
  FC Kopenhagen (Den)Apoel Nicosia (Cyp)
  Dundalk FC (Ier)Legia Warschau (Pol)
  Dinamo Zagreb (Kro)FC Salzburg (Oos)
  Steaua Boekarest (Roe)Manchester City (Eng)
  FC Porto (Por)AS Roma (Ita)
  Ajax (Ned)Rostov (Rus)
  Young Boys (Zwi)Mönchengladbach (Dui)
  Villarreal (Spa)Monaco (Fra)

  De heenwedstrijden worden op 16 en 17 augustus afgewerkt, de terugwedstrijden op 23 en 24 augustus.