• home
 • video
 • pas verschenen

  Zulte Waregem stelt Obbi Oularé voor: "Wilde in januari al weg bij Watford"

  Oularé zal bij Zulte Waregem met het rugnummer 16 spelen.

  0 / 0
  Zulte Waregem-aanwinst Obbi Oularé heeft vandaag een eerste keer gepraat over zijn terugkeer naar de Jupiler Pro League. De jonge aanvaller had het onder meer over zijn voorlopig korte avontuur in de Premier League. "Bij Watford ben ik een project voor de toekomst."

  Oularé werd geboren in Waregem en komt dus letterlijk thuis bij Zulte Waregem. "Mijn papa speelde hier voor hij naar Genk trok. Ik heb wel geen herinneringen aan Waregem, maar ben toch blij om hier te zijn."

  "Ik hoop vooral om dit seizoen veel te spelen. Bij Watford kwam ik niet veel in actie, maar toch was het geen verloren jaar. Ik heb heel veel geleerd en ben volwassener geworden. Ik had wel gehoopt om wat te spelen, maar de coach zei me dat ik vooral een project voor de toekomst ben."

  "Zulte Waregem beschouw ik niet als een stap terug. Ik wil vooral opnieuw opbouwen en daarna zien we wel. Het vertrouwen bij Watford is er wel, want ze lieten me al bijtekenen. De Premier League is altijd mijn droom geweest en daar blijf ik dan ook hard aan werken."

  "Ik wilde in januari al weg, maar dat lukte niet omdat ik al voor twee ploegen had gespeeld dat seizoen. Er waren andere opties, ook in het buitenland, maar Zulte Waregem is de beste keuze voor mij op dit moment."

  "De aanwezigheid van trainer Franky Dury heeft meegespeeld in mijn keuze. Hij liet jongens als Thorgan Hazard en Junior Malanda openbloeien bij deze club. Hopelijk slaag ik daar ook in."