• home
 • video
 • pas verschenen

  Wie Bolt wil zien schitteren, kan nog naar Rio

  Er zijn nog 1,2 miljoen tickets beschikbaar voor Rio.

  Een vijfde van de tickets voor de Olympische Spelen in Rio is nog steeds niet verkocht. Zelfs voor de finale van de 100m atletiek zijn nog kaartjes beschikbaar.

  Daags voor de openingsceremonie zijn nog 20 procent van de tickets voor de Olympische Spelen in Rio niet de deur uit. "Op dit moment hebben we 4,9 miljoen kaartjes verkocht, maar er zijn dus nog een heleboel vrije plaatsen", meldt het organisatiecomité Rio 2016.

  Opvallend is dat vier jaar geleden, tijdens de Spelen in Londen, de kaartjes wel vlot over de toonbank gingen. De populairste disciplines waren toen al maanden op voorhand uitverkocht, maar voor de eerste Spelen op Zuid-Amerikaanse bodem blijft een dergelijke stormloop achterwege.

  Voor wie er ooit van droomde om Usain Bolt aan het werk te zien tijdens een olympische finale op de 100m, heeft de organisatie goed nieuws. Ook voor het koningsnummer zijn namelijk nog tickets beschikbaar.

  De goedkoopste kaartjes in het Estádio Olímpico João Havelange zijn helaas al weggekaapt, maar voor het luttele bedrag van 104 tot 328 euro kan u toch naar Rio.