• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Barcelona overklast Engelse kampioen Leicester

  Messi zette met een knappe bal Munir op weg naar de 1-0.

  In een vriendschappelijk duel tussen de Spaanse en de Engelse kampioen in Zweden hebben Messi en co. Leicester City een lesje geleerd in Zweden. Bij de rust stond er 3-0 op het bord, het werd 4-2. Thomas Vermaelen was er niet bij bij Barcelona.

  Leicester speelde een dramatische eerste helft, Barcelona deed wat het wou. Een knappe doorsteekpass van Messi zette Munir op weg naar de 1-0, Luis Suarez knokte zich daarna naar de 2-0, waarna Munir met zijn tweede de ruststand vastlegde.

  De tweede helft was die van invaller Musa, door Leicester overgenomen van CSKA Moskou. De Nigeriaan pakte meteen uit met een succesvolle soloraid en strafte fraai balverlies af. Hij had wat later ook nog een penalty kunnen krijgen. Maar op het eind van de match was het toch Mujica die de score voor Barcelona nog opdreef.