• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht strikt nu ook Spanjaard Capel (ex-Sevilla)

  Capel zette zijn krabbel onder een contract van 2 jaar.

  Na de transfer van van Lukasz Teodorczyk heeft Anderlecht vandaag nog een offensieve kracht vastgelegd: Diego Capel. De 28-jarige Spanjaard komt over van Genoa en tekende een contract van twee jaar.

  Diego Capel is een Spaanse linksbuiten die de kneepjes van het vak leerde bij Barcelona. Op zijn 16e debuteerde de beloftevolle Capel in de Primera Division voor Sevilla, als de op één na jongste speler ooit in de clubgeschiedenis. Enkel José Antonio Reyes was nog jonger.

  Na een avontuur bij Sporting Lissabon belandde Capel vorig seizoen in de Serie A, bij Genoa. Een man met ervaring dus, die weet hoe het voelt om trofeeën te veroveren: met Sevilla won Capel twee keer de UEFA Cup en 1 keer de Copa del Rey, met Sporting vierde hij feest in de Portugese beker.