• home
 • video
 • pas verschenen

  Nieuwe Argentijnse bondscoach: "Kan me geen selectie zonder Messi voorstellen"

  Messi hield het voor bekeken bij Argentinië na de mislukte Copa America.

  Edgardo Bauza heeft voor het eerst gereageerd op zijn aanstelling als Argentijnse bondscoach. De ex-international had het in een eerste reactie ook over sterspeler Lionel Messi, die niet langer voor de Albiceleste wil spelen.

  Messi besliste na de verloren Copa America Centenario-finale tegen Chili om niet langer voor de Argentijnse nationale ploeg te spelen. De aanvoerder van de ploeg kwam (voorlopig) nog niet op die beslissing terug.

  Edgardo Bauza, de nieuwe bondscoach, wil Messi proberen te overtuigen om toch nog het shirt van de nationale ploeg aan te trekken. "In mijn hoofd maakt Lionel Messi altijd deel uit van de Argentijnse nationale ploeg."

  "Ik kan me geen selectie voorstellen zonder Messi. Als hij me wil ontvangen, wil ik zeker eens met hem over voetbal praten. Ik begrijp zijn frustraties, maar ik wil hem mijn project uitleggen en wil dat hij dat hij daarvan deel uitmaakt."