• home
 • video
 • pas verschenen

  Moeskroen-spits Filip Markovic droomt van wedstrijd met broer Lazar van Liverpool

  Filip Markovic in actie bij Moeskroen.

  Filip Markovic toonde zich afgelopen weekend met een prachtgoal voor Moeskroen tegen Anderlecht. Filip is de oudere broer van Lazar Markovic, speler bij Liverpool. Net als de broers Lukaku dromen ze ervan ooit samen te spelen bij dezelfde club. "Of misschien lukt het wel bij de nationale ploeg."

  Afgelopen weekend bracht Moeskroen-aanvaller Filip Markovic met een weergaloze trap zijn ploeg op voorsprong tegen Anderlecht. Bij de Brusselaars werd linksback Fabrice N'Sakala er simpelweg uitgelopen.

  De 24-jarige spits is de oudere broer van Lazar Markovic, die bij Liverpool speelt en daar ploegmaat is van Rode Duivels Benteke, Origi en Mignolet.

  Van jaloezie is bij de broers geen sprake. Filip hoopt ook eens met zijn broer te kunnen samenspelen bij dezelfde ploeg.

  "Lazar en ik bellen elkaar altijd na een wedstrijd om te bespreken wat er goed ging en wat er beter kan. Het is geen lijdensweg om zijn broer te zijn. Wij gunnen elkaar alles, bij ons is er geen plaats voor jaloezie", zegt de spits van Moeskroen in La Dernière Heure.

  "Ooit wil ik samen met Lazar bij dezelfde ploeg aan de aftrap staan. Dat zou ook kunnen bij de nationale ploeg. Als ik op deze manier blijf spelen en scoren, word ik misschien wel terug opgeroepen. Tegen hem spelen zegt me ook wel iets, dat zou echt grappig zijn."