• home
 • video
 • pas verschenen

  Julian Draxler: "Wolfsburg weet dat ik weg wil"

  Draxler scoorde vorig seizoen acht keer voor Wolfsburg en gaf acht assists.

  De Duitser Julian Draxler (22) wil weg bij Wolfsburg. De club weet dat al langer en Draxler spreekt zijn wens nu ook openlijk uit in de media. "De club was altijd een springplank", zegt Draxler. Draxler tekende nochtans pas vorige zomer bij Wolfsburg.

  Julian Draxler verliet vorige zomer Schalke 04, waar hij zijn jeugdopleiding kreeg. Hij moest bij Wolfsburg de leemte opvullen die Kevin De Bruyne achterliet na diens vertrek naar Man City voor 34 miljoen euro.

  Na een sterk EK voor Duitsland ziet Draxler zijn kans om zelf een overstap te maken naar een echte topclub. "Toen ik hier tekende, kreeg ik de garantie dat ik weg kon als er een mooie kans kwam", zegt Draxler.

  De aanvallende middenvelder komt met de uitspraken nadat trainer Dieter Hecking maandag in het Duitse voetbalmagazine Kicker verklaarde dat Draxler, die nog tot 2020 onder contract ligt, deze zomer niet mag vertrekken.

  "Hecking weet al enkele weken dat ik weg wil. Wolfsburg was een goeie kans, maar ook een springplank. Het is altijd voor iedereen duidelijk geweest dat ik naar een echte topclub wil."

  Bekijk hieronder enkele acties van Draxler op het EK:

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...