• home
 • video
 • pas verschenen

  Gameiro ligt vier dagen na transfer naar Atletico al in de lappenmand

  Atletico moet het een tijdje zonder Kevin Gameiro doen.

  Kevin Gameiro werd vorige week voorgesteld bij de Spaanse topclub Atletico Madrid en leek klaar voor een nieuw avontuur. Maar de Franse aanvaller liep vandaag een spierblessure op in zijn linkerdij. Hoe lang Gameiro buiten strijd zal zijn, is nog niet bekend.

  Kevin Gameiro won de voorbije drie jaar de Europa League met zijn ploeg Sevilla en maakte er 67 goals in 145 wedstrijden.

  Het leverde de Franse aanvaller een transfer op naar de Spaanse topclub Atletico Madrid, waar ook Rode Duivel Carrasco voetbalt. Maar Gameiro raakte vandaag geblesseerd aan zijn dij en zal dus nog even moeten wachten op zijn eerste speelminuten.

  De 29-jarige Fransman traint voorlopig apart en is begonnen met een fysiotherapeutische behandeling. Hoe lang hij geblesseerd aan de kant zal moeten toekijken, is nog niet geweten.