• home
 • video
 • pas verschenen

  Egyptenaar Salah blijft ploegmaat van Nainggolan bij AS Roma

  Nainggolan en Salah gaan een nieuw seizoen tegemoet met AS Roma.

  De Egyptenaar Mohamed Salah verlaat Chelsea en trekt definitief naar AS Roma. De 24-jarige flankaanvaller tekende een contract voor drie seizoenen bij de Italiaanse topclub, die volgens Italiaanse media om en bij de vijftien miljoen euro op tafel legt.

  Salah speelde vorig seizoen al op huurbasis voor de club van Rode Duivel Radja Nainggolan. Hij eindigde met Roma als derde in de Serie A, na Juventus en het Napoli van Dries Mertens. In 34 competitiewedstrijden scoorde Salah veertien doelpunten.

  Roma huurde Salah van Chelsea, dat hem in januari 2014 voor ruim zestien miljoen euro had overgenomen van FC Basel. In Londen kwam de Egyptische international, die 42 caps op de teller heeft staan, door de stevige concurrentie amper aan spelen toe.

  Tweet: