• home
 • video
 • pas verschenen

  Welshe voetbalbond over succescoach: "Coleman vertrekt niet"

  Coleman heeft nog een contract tot na het WK 2018.

  De Welshe voetbalbond (FAW) is niet van plan om zijn succescoach Chris Coleman te laten vertrekken. De FAW meldt vandaag dat Premier League-nieuwkomer Hull City geen toestemming krijgt om met Coleman te onderhandelen.

  "Hull City heeft een officiële aanvraag ingediend om te mogen onderhandelen met onze bondscoach", klinkt het op de website van de FAW. "Na overleg tussen enkele leidinggevende figuren is beslist om daarvoor geen toestemming te verlenen."

  Coleman zorgde met Wales voor een verrassing van formaat door als EK-debutant meteen de halve finales te bereiken in Frankrijk. Op hun weg naar de laatste vier kegelden ze in de kwartfinales de Rode Duivels met 3-1 uit het toernooi.

  Coleman gaf zelf al aan dat het WK 2018 zijn laatste toernooi wordt als bondscoach van Wales. Zijn contract loopt dan ook af.

  Tweet: